Rules

Betingelser

For at deltage i ligaen, skal du registrere til PSN Online ID. Du kan indtaste det i højre side af Ladder-siden.

Folk, der spiller i eSuperligaen sæson 3, kan ikke tilmelde sig.

Udeblivelse

Hvis din modstander ikke dukker op indenfor 10 minutter fra det aftale spiltidspunkt, skal du registrere dette. Du må ikke indtaste et tilfældig resultat.

Resultat

Kun resultatet efter 90 minutter (+ekstra tid og straffesparkskonkurrence hvis nødvendigt) tæller. Begge spillere skal indtaste resultatet på kampsiden, når kampen er slut.

Indstillinger

Alle spiller skal spille under følgende indstillinger. Det er ikke tilladt at aftale andre kampindstillinger indbyrdes.

Lobby

Du kan skabe en kamp via Online Venskabskampe-funktionen i spillemenuen. Du skal bruge følgende indstillinger
 • Mode: FIFA Ultimate Team
 • Længde pr. halvleg: 6 minutter
 • Controller: Alle
 • Kamphastighed: Normal
 • Holdtype: Online

Hold

Alle deltagere skal spille med deres FIFA Ultimate hold.

Højdepunkter

Alle højdepunkter og resultater (screenshots og videoer) skal bevares i minimum 15 dage. Det er generelt en god idé at uploade højdepunkter så hurtigt som muligt. Det er selvfølgelig ikke tilladt at snyde eller manipulere og vil resultere i straf.

Skærmbilleder

Begge deltagere er ansvarlige for at skærmbilledet af resultatet bliver uploadet efter kampen. Skærmbilledet skal indeholde navnet på begge deltagere og kampens resultat. Vi anbefaler samtidig at spillere tager skærmbillede af eventuelle diskutable situationer (Tab af forbindelser, fejl i kampindstillinger osv. Skærmbillederne kan og vil blive brugt som beviser til at afgøre konflikter.

Kampregler

Kampstart

For at starte en kamp skal du gøre følgende:
 1. Tilføj modstanderen til dine venneliste
 2. Gå til onlinemenuen
 3. Vælg ‘Ultimate Team’
 4. Vælg Venskabskampe
 5. Inviter din modstander
 6. Start kampen

Træningskort

Det er ikke tilladt at bruge træningskort. Hvis din modstander bruger et, skal du optage det, tage et screenshot, forlade kampen med det samme og sende en protestblanket.

Lånespillere.

Det er ikke tilladt at benytte sig af lånespillere. Hvis din modstander bruger et, skal du optage det, tage et screenshot, forlade kampen med det samme og sende en protestblanket.

Problemer med forbindelsen

Hvis du oplever problemer med forbindelsen, skal du optage det, tage et screenshot, forlade kampen med det samme og sende en protestblanket. Vær opmærksom på, at du skal forlade kampen før der er scoret eller uddelt rødt kort.

Afbrydelser

Hvis man mister forbindelsen til en kamp ved stillingen 0:0, bliver kampen genstartet. Hvis der er scoret et mål, er der to scenarier:

a) Spillerne bliver enige om, at spille den resterende del af kampen og tilføje de mål, der var scoret.

b) En administrator beslutter det endelige resultat.

I tilfælde af uenighed kan spillerne indgive en protest.

Fejl

Det er forbudt at udnytte bugs i spillet. Hvis der benyttes en bug, som ikke er nævnt nedenunder, kan man indgive en protest. En administrator beslutter, om der skal tildeles en straf.

Pause kampen

Det er tilladt at pause kampen, hvis man skal lave en taktisk ændring eller en udskiftning.

Privatpolitik

Ved at deltage i eSuperliga Rookie League accepterer jeg, at mine personlige data (navn, kaldenavn, email, PSN kontonavn og turneringsresultater bliver delt med DreamHack AB. Med hensyn til behandling af data af virksomhedens partnere, henviser vi til databeskyttelsesloven, som kan ses på deres respektive hjemmesider. En komplet liste over af DreamHacks politikker kan findes her.