eSuperliga Rookie League FAQ

Hvad er eSuperliga Rookie League?
eSuperliga Rookie League er Danmark bedste og største FIFA-liga for alle jer eSuperliga-fans derude. Over otte uger har du muligheden for at spille mod andre fans for din yndlings eSuperliga klub og kæmpe om titlen som klubbens bedste Rookie. Turneringen består af først en online-kvalifikation, derefter klubmesterskaber som spilles enten online eller offline, hvorefter det hele kulminerer i et brag af en Rookie League-finale i Forum Horsens den 7. december, hvor eSuperliga Finals Sæson 3 afgøres.
Hvor gammel skal jeg være for at deltage i Rookie League?
Du skal være 13 år for at deltage.
Hvad koster det at deltage i Rookie League?
Det er gratis at deltage.
Hvilken konsol bliver Rookie League spillet på?
Rookie League bliver kun spillet på Playstation 4!
Hvilket gamemode bliver Rookie League spillet på?
Du spiller via dit FIFA Ultimate-hold. Der spilles almindelige venskabskampe. Du må benytte lige præcis de spillere, du ønsker – dog er det ikke tilladt at benytte lånespillere, ligesom du heller ikke må (træningsbooste) dine spillere.
Hvorfor skal jeg spille Rookie League?
Ligemeget om du har spillet FIFA i mange år, eller om du er helt ny til spillet, så passer Rookie League til alle. Her kan du finde ud af, hvor god du er i forhold til andre, men det er også her, du kan øve dig. Det her er din chance for at bevise, at du er den bedste til FIFA blandt dine medfans.
Hvornår kan jeg spille Rookie League?
Vi åbner turneringen 15. oktober og online-kvalifikationen vare tre uger frem til 5. november. Vær opmærksom på at kampene spilles mellem klokken 13.00 og 23.00, til gengæld er det hver dag. Men det bedste ved det hele er, at du bestemmer selv, hvor meget, du vil spille. Ladderen er nemlig baseret på point.
Hvor mange kampe kan og skal jeg spille?
Det er helt op til dig. Det hele kommer an på niveauet hos din modstander. Hvis du slår en modstander, der er bedre placeret på ladderen, end du er, så får du flere point, end hvis du slår en modstander, der har lavere niveau end dig. Omvendt risikerer du, at tabe flere point mod en lavere rangeret modstander, end en modstander, der ligger langt oppe på ranglisten
Hvordan kvalificerer jeg mig til Klubmesterskaberne?
Ligemeget hvilken klub du repræsenterer, er kravet, at du slutter blandt de otte bedste, når online-kvalifikationen slutter, hvis du skal gå videre til Klubmesterskaberne.
Jeg har et problem med en kamp, hvad gør jeg?
TO BE CONFIRMED
Hvor kan jeg se kampe fra Rookie League?
Vi opfordrer alle spillere til at streame deres kampe på den platform, de ønsker. Og den bedste måde at finde streams på er at tjekke vores hjemmeside eller SoMe-kanaler.

Instant Challenger FAQ

Hvad er Instant Challenger?
ESL Instant Challenger er den hurtigste måde at finde dig en modstander. Så snart du har trykket på knappen, søges der efter en modstander med samme niveau. Når systemet har fundet en modstander på samme niveau, sættes I i forbindelse og hen til 'Pre-Match'-vinduet. Her kan I chatte direkte med hinanden om kampens detaljer.
Hvor kan jeg finde ESL Instant Challenger?
Hvis ESL Instant Challenger er aktiveret i den liga/ladder, du ønsker at spille i, vil der fremgå et stort ESL Instant Challenger logo i menuen på højre side. Dette indikerer, om ESL Instant Challengeren er aktiv, eller næste dato den er aktiv. Under ESL Instant Challenger-menuen 'Tider/Times' kan du se alle datoer og tider for, hvornår ESL Instant Challenger er aktiv.
Jeg ønsker ikke at spille mod den modstander, som ESL Instant Challenger'en har fundet.
De Kampe der sættes op af ESL Instant Challenger'en er obligatoriske og skal spilles. Du kan ikke selv vælge de modstandere, som du vil spille mod.
Både mig og min modstander ønsker ikke at spille mod hinanden!
Hvis begge deltagere ikke ønsker at spille mod hinanden, skal en af jer udfylde en protestblanket, som den anden spiller skal godkende. Derefter kan administratoren slette kampen.
Har du et spørgsmål, som ikke er besvaret i FAQ'en. Så kan du stille det her!